Mijn naam is Firas Yazbeck, geboren in het jaar 1981.
Als fanatiek sporter hou ik ervan om mijn eigen grenzen te verleggen. Het is belangrijk om lichaam en geest goed in balans te hebben om lekker in het leven te staan.


Mensen coachen en helpen hun eigen grenzen te verleggen is een mooie baan, maar toch wilde ik mezelf meer verdiepen in het menselijk bewegingsapparaat. Daarom besloot ik om in 2001 te starten met de opleiding fysiotherapie.
In het jaar 2006 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Daarna heb ik gewerkt in verschillende landen met verschillende systemen. Mijn werk vond plaats in een revalidatiecentrum, sportschool en particuliere praktijk. Ik heb mij gespecialiseerd in de traumatologie, neurologie, reumatologie, sportrevalidatie en orthopedie.

In het jaar 2009 ben ik letterlijk mijn grenzen gaan verleggen, door mijn familie, vrienden en kennissen achter te laten om samen een leven op te gaan bouwen met mijn Nederlandse liefde in Nederland. In het jaar 2010 ben ik in Nederland als erkend fysiotherapeut begonnen. Ik heb in verschillende particuliere praktijken gewerkt en diverse cursussen in Nederland en het buitenland gevolgd.

Ik ben een trotse vader van twee zoons. Mijn grote droom was altijd om mijn eigen praktijk te beginnen als fysiotherapeut. Ik ben ook erg trots dat ik ook deze droom heb waargemaakt!
Ik ben van plan binnenkort te starten met de opleiding Master Sportfysiotherapie.

Ik help u graag als mens, als individu om samen met u de grenzen op te zoeken, ze te verleggen, bij te stellen zodat u ook zo lekker mogelijk in het leven staat.